Ανυψωτικά μηχανήματα

Προσφέρουμε μια ολοκληρωμένη σειρά στιβαρών και ανθεκτικών ανυψωτικών μηχανημάτων. Τα μηχανήματα αυτά είναι σχεδιασμένα να καλύπτουν όλες τις εφαρμογές σε σχεδόν όλους τους βιομηχανικούς κλάδους. Η γραμμή προϊόντων ξεκινά με τη σειρά χειροκίνητων παλετοφόρων PTH50, η οποία έχει αναγνωριστεί για την εξαιρετική ευελιξία και αντοχή της. Εκατοντάδες χιλιάδες χειροκίνητα παλετοφόρα Crown χρησιμοποιούνται σήμερα σε όλο τον κόσμο. Τα χειροκίνητα παλετοφόρα μας φέρουν τη δέσμευση ποιότητας της Crown, παρέχοντας μακρόχρονη χρήση σε πολύ προσιτό κόστος.

Η σειρά ηλεκτροκίνητων παλετοφόρων WP 3000 είναι σχεδιασμένη για τους περιορισμένους χώρους των διαδρόμων παραλαβής και αποστολής ή για οποιαδήποτε περιοχή απαιτεί εξαιρετική ικανότητα ελιγμών.

Τα βραβευμένα ηλεκτροκίνητα παλετοφόρα της Crown είναι κορυφαία στον κλάδο τόσο για τη συλλογή παραγγελιών χαμηλού ύψους όσο και για τη γρήγορη ταχύτητα μεταφοράς τους. Τα παλετοφόρα με θέση χειριστή στο πίσω μέρος της σειράς WT 3000, τα παλετοφόρα καθήμενου ή όρθιου χειριστή της σειράς RT 4000, τα παλετοφόρα με θέση χειριστή στο κέντρο της σειράς GPC 3000 και MPC 3000 και τα παλετοφόρα με πλάγια θέση χειριστή της σειράς PR 4500 Series διαθέτουν σημαντικά χαρακτηριστικά παραγωγικότητας χειριστή. Η γραμμή παλετοφόρων μηχανημάτων περιλαμβάνει επίσης τη σειρά στιβαρών μηχανημάτων έλξης TC 3000.