About Us

P.W.S IKE

Η P.W.S IKE προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις αποθήκευσης και διακίνησης εμπορευμάτων. Διαθέτοντας έμπειρο ανθρώπινο δυναμικό δραστηριοποιείται στον εξοπλισμό κέντρων logistics, Βιομηχανιών, και Αποθηκών.

Σκοπός της P.W.S, είναι να εδραιωθεί ως η κορυφαία Εταιρία σχεδιασμού και εφαρμογής ολοκληρωμένων συστημάτων αποθήκευσης και διακίνησης υλικών και εμπορευμάτων, παρέχοντας προϊόντα και υπηρεσίες , που θα προσθέτουν αξία στις επιχειρήσεις των πελατών μας, αυξάνοντας την παραγωγικότητα και μειώνοντας το συνολικό κόστος αποθήκευσης και διακίνησης υλικών και εμπορευμάτων.

Η φιλοσοφία της P.W.S είναι ανθρωποκεντρική. Προσεγγίζει με σεβασμό τις ανάγκες των επιχειρήσεων – πελατών, τις αναλύει, σχεδιάζει και προσφέρει εξατομικευμένες λύσεις προσαρμοσμένες στις ανάγκες κάθε επιχείρησης ξεχωριστά.

Προϊόντα

Η γκάμα των προϊόντων της P.W.S, περιλαμβάνει προϊόντα από τις μεγαλύτερες κατασκευαστικές εταιρείες συστημάτων εξοπλισμού αποθήκευσης και διακίνησης υλικών και εμπορευμάτων, αναγνωρισμένες διεθνώς για την υψηλή ποιότητα των προϊόντων τους:

  • CROWN Ηλεκτροκίνητα ανυψωτικά.
  • ATRES Εξοπλισμοί Φορτοεκφόρτωσης
  • ATRES Πιστοποιημένες Πυρ αντοχές Πόρτες
  • ROSSS Πιστοποιημένα Συστήματα αποθήκευσης και μεταλλικών ραφιών

Υπηρεσίες

Οι ολοκληρωμένες υπηρεσίες της P.W.S βασισμένες στην πολυετή εμπειρία, και την τεχνογνωσία της, καλύπτουν πλήρως το φάσμα αναγκών των πελατών της ,στηριζόμενες στο τρίπτυχο ΑΣΦΑΛΕΙΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ – ΕΡΓΟΝΟΜΙΑ-ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΤΗΤΑ δημιουργούν αξιόπιστες επιχειρηματικές συνεργασίες:

Full service contract
Συσσωρευτές & φορτιστές
Service μηχανημάτων (τακτική συντήρηση)
Ανταλλακτικά
Εκπαίδευση χειριστών
Μελέτη και σχεδίαση εξοπλισμού ανάλογα με τις ανάγκες του πελάτη.

Η έδρα της εταιρείας βρίσκεται στα ιδιόκτητα γραφεία μας στην περιοχή της Νίκαιας Αττικής.