Σύστημα ραφιών Dublez

Σύστημα ραφιών Dublez

Χάρη στη δυνατότητα προσθήκης αντισεισμικού πλέγματος, το σύστημα ραφιών DUBLEZ είναι ένα αντισεισμικό ράφι στο οποίο μπορούν να προστεθούν επίπεδοι διάδρομοι. Οι οπές συνδέσμων το καθιστούν ιδανική λύση για ενσωμάτωση με ράφια Unimondial.

Στη στάνταρ έκδοση, η διαδοκίδα τοποθετείται έτσι ώστε να δημιουργούνται ράφια μεταξύ της διαδοκίδας και του ραφιού: μια ιδανική λύση για τις εργασίες συλλογής μικρού και μεσαίου μεγέθους. Γυρίζοντας τη διαδοκίδα, η επίπεδη επιφάνεια μετατρέπεται σε αποθηκευτικό χώρο για ελαφριές παλέτες.

Το σύστημα DUBLEZ μπορεί να αξιοποιηθεί για πολλές χρήσεις, όπως για την τοποθέτηση ελαφριού εξοπλισμού, σε εμπορικά κέντρα και για τη διανομή, πώληση και διαλογή ελαφριών προϊόντων, των οποίων ο χειρισμός μπορεί να γίνει εύκολα με τα χέρια ή με τη χρήση χειροκίνητων και ηλεκτροκίνητων παλετοφόρων.

Ελαφρύ, αντισεισμικό σύστημα ραφιών

Χάρη στη δυνατότητα τοποθέτησης αντισεισμικών πλαισίων, το σύστημα DUBLEZ παρέχει ελαφριά αντισεισμικά ράφια, τα οποία μπορούν να δημιουργηθούν και με επίπεδες επιφάνειες. Οι οπές συνδέσμων το καθιστούν ιδανική λύση για ενσωμάτωση με τα συστήματα ραφιών Unimondial.

Αναστρέψιμες διαδοκίδες για την αποθήκευση κοντέινερ και παλετών

Στη στάνταρ έκδοση, η διαδοκίδα τοποθετείται έτσι ώστε να δημιουργούνται επίπεδες επιφάνειες μεταξύ της διαδοκίδας και του ραφιού – μια ιδανική λύση για τις εργασίες συλλογής μικρού και μεσαίου μεγέθους. Γυρίζοντας τη διαδοκίδα, η επίπεδη επιφάνεια της διαδοκίδας μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την αποθήκευση ελαφριών παλετών.

Μάθετε για τα πλεονεκτήματα του συστήματος ραφιών Dublez