Ράφια βαρέως τύπου Mammuth

Ράφια βαρέως τύπου Mammuth

Ιδανικά για να καλύπτουν τις απαιτήσεις πολύ υψηλής χωρητικότητας, όπως είναι η αποθήκευση χαλύβδινων ελασμάτων, καλουπιών και σπειρών. Αυτό επιτυγχάνεται χάρη στην ειδική κυρτότητα, μια πατέντα της ROSSS κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, διασφαλίζοντας μεγαλύτερη σταθερότητα στη δομή της κατασκευής. Τα ράφια βαρέως τύπου Mammuth της ROSSS είναι ένα σύστημα φτιαγμένο από μεμονωμένα στοιχεία, τα οποία μπορούν να συναρμοστούν για τη δημιουργία της κατάλληλης δομής, αλλά και να αναπροσαρμοστούν ανάλογα με τις αποθηκευτικές ανάγκες της αποθήκης σας.

Ράφια βαρέως τύπου υψηλής απόδοσης

Ιδανικά για απαιτήσεις μεγάλου φορτίου, όπως για την αποθήκευση ξυλείας, καλουπιών και σπειρών. Αυτό επιτυγχάνεται χάρη στις ειδικές άγκυρες, μια πατέντα της ROSSS κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, διασφαλίζοντας μεγαλύτερη σταθερότητα στη δομή της κατασκευής.

Αφαιρούμενα πλαϊνά

Τα ράφια βαρέως τύπου Mammuth της ROSSS είναι ένα σύστημα φτιαγμένο από μεμονωμένα στοιχεία, τα οποία μπορούν να συναρμοστούν για τη δημιουργία της κατάλληλης δομής, αλλά και να αναπροσαρμοστούν στις μεταβαλλόμενες αποθηκευτικές ανάγκες σας.

Μάθετε για τα πλεονεκτήματα των ραφιών βαρέως τύπου Mammuth

ΜΕΓΙΣΤΗ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΦΟΡΤΙΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ 90.000 Kg
ΜΕΓΙΣΤΟ ΥΨΟΣ ΠΛΑΙΣΙΟΥ 6,00 mt
ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΥΨΟΣ ΠΛΑΙΣΙΟΥ 3.00 mt
ΜΗΚΟΣ ΔΟΚΩΝ ελαχ. 1875 mm μεγ.4450 mm
ΒΑΘΟΣ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ελαχ. 600 mm μεγ. 1400 mm
ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΟΡΘΟΣΤΑΤΩΝ (250 -300 - 350) * 150 mm
ΠΑΧΟΣ ΧΑΛΥΒΑ ΟΡΘΟΣΤΑΤΗ 3.0 - 4.0 mm
ΦΙΝΙΡΙΣΜΑ ΠΛΑΙΣΙΟ: γκρι RAL 7026,
ΔΟΚΟΙ: ματζέντα RAL 4003

mammuth