Ράφια παλέτας Iron Fist

Ράφια παλέτας Iron Fist

Διαφορετικές ανάγκες, μία λύση. Η Iron Fist είναι μια νέα γενιά ραφιών αποθήκευσης παλετών. Οι δοκοί Iron Fist κατασκευάζονται με τις πιο σύγχρονες τεχνολογίες: η απουσία συγκόλλησης που είναι δυνατή χάρη στην πρωτοποριακή διεργασία χύτευσης, δημιουργεί ένα ενιαίο σύστημα δοκού και συνδέσμου. Οι ορθοστάτες έχουν σχεδιαστεί για κάθε είδους παλετοποιημένο φορτίο και για να αντέχουν τους σεισμούς.

Οι δοκοί και οι ορθοστάτες παρέχουν τέλειο συνδυασμό σταθερότητας και ασφάλειας, χάρη στη χρήση πρώτων υλών υψηλής ποιότητας και στην προσοχή που δίνεται στη λεπτομέρεια. Τα ράφια παλέτας IRON FIST δημιουργούνται με τη συναρμογή μόνο δύο βασικών στοιχείων -των πλευρικών πλαισίων και των δοκών- χωνευτά και χωρίς τη χρήση βιδών, συνδέσμων ή άλλων συνδετικών στοιχείων. Τα πλευρικά πλαίσια είναι τα κατακόρυφα στοιχεία της κατασκευής και αποτελούνται από ορθοστάτες, διαγώνιες δοκίδες και οριζόντιες δοκίδες. Οι δοκοί είναι οριζόντια στοιχεία με κλειστά ορθογώνια τμήματα και στηρίζουν τις παλέτες.

Συστήματα ραφιών από μονολιθικές δοκούς χωρίς συγκόλληση

Αφαιρέσαμε ένα κρίσιμο στοιχείο από τα ράφια αποθήκευσης παλετών: τη συγκόλληση μεταξύ του ραφιού και της δοκού.  Επιπλέον, σε αυτήν την καινοτόμα δοκό προσθέσαμε έναν πολλαπλώς ενισχυμένο ορθοστάτη για μεγαλύτερη σταθερότητα και ασφάλεια, καθώς και για μεγαλύτερη ικανότητα φορτίου, η οποία είναι ισοδύναμη του χάλυβα που χρησιμοποιείται.

Δοκός και ράφι, ένα ενιαίο σύστημα

Πρόκειται για μια καινοτομία της ROSSS, κατοχυρωμένη με ευρωπαϊκό δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, η οποία επιτεύχθηκε με την αποκλειστική διεργασία χύτευσης της ROSSS.

Μάθετε για τα πλεονεκτήματα των ραφιών Iron Fist

ΜΕΓΙΣΤΗ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΦΟΡΤΙΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ 30.000 Kg
ΜΕΓΙΣΤΟ ΥΨΟΣ ΠΛΑΙΣΙΟΥ 12,00 mt
ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΥΨΟΣ ΠΛΑΙΣΙΟΥ 1.80 mt
ΜΗΚΟΣ ΔΟΚΩΝ από 950 mm έως 4450 mm
ΒΑΘΟΣ ΠΛΑΙΣΙΟΥ από 600 mm έως 1400 mm
ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΟΡΘΟΣΤΑΤΩΝ 72 - 92 -112 -132 mm
ΠΑΧΟΣ ΧΑΛΥΒΑ ΟΡΘΟΣΤΑΤΗ 1.5 - 2.0 - 2.5 mm
ΦΙΝΙΡΙΣΜΑ ΠΛΑΙΣΙΟ: sendzimir με εν θερμώ γαλβανισμό,
ΔΟΚΟΙ: χρωστική σκόνη,
ματζέντα RAL 4003
Iron_fist