Προβολικά ράφια Sequoia

Προβολικά ράφια Sequoia

Η πλήρως κοχλιωτή στερέωση επιτρέπει τη βαφή των κολόνων και στο εσωτερικό τους για μεγαλύτερη προστασία και ανθεκτικότητα. Η στερέωση με βίδες γίνεται αποκλειστικά για τη ROSSS με ειδικές κωνικές βίδες 8.8 για μεγαλύτερη ασφάλεια και ευκολία στην εγκατάσταση και αποσυναρμολόγηση, και για δυνατότητα τροποποίησης στο μέλλον ανάλογα με τις αποθηκευτικές ανάγκες και απαιτήσεις των εγκαταστάσεών σας.

Συστήματα ραφιών ιδανικά για την αποθήκευση προϊόντων δύσκολων όγκων και διαστάσεων, όπως σωλήνες, φύλλα ξυλείας και προφίλ, αλλά και για την αποθήκευση κατάλληλων παλετών και μεταλλικών κοντέινερ. Οι βραχίονες και οι κολόνες διατίθενται σε διαφορετικά μεγέθη και διαστάσεις για προσαρμογή στις ανάγκες του χώρου προβολικών ραφιών και της διαχείρισης αποθέματος.

Βίδες κατοχυρωμένες με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για ανώτερη απόδοση

Οι βίδες Sequoia, κατοχυρωμένες με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, κατασκευάζονται με χύτευση και όχι με τη διεργασία διέλασης. Η χύτευση επιτρέπει τη διαμόρφωση ενός σχήματος υψηλότερης απόδοσης, καθώς η αυλάκωση που δημιουργείται στην περιοχή επαφής με την κατασκευή παρέχει μεγαλύτερη σταθερότητα σε ολόκληρη την κατασκευή.

Το μοναδικό σύστημα προβολικών ραφιών με κοχλιωτές κολόνες

Η πλήρης στερέωση με βίδες των προβολικών ραφιών επιτρέπει τη βαφή των κολόνων ακόμα και στα εσωτερικά μέρη τους για μεγαλύτερη προστασία και ανθεκτικότητα.

Επιπλέον, η κοχλίωση γίνεται με τη χρήση ειδικών, αποκλειστικών κωνικών βιδών 8.8 για μεγαλύτερη ασφάλεια και διευκόλυνση της αφαίρεσης του ραφιού, αλλά και για την προσαρμογή του συστήματος στις μελλοντικές ανάγκες σας.

Μάθετε για τα πλεονεκτήματα των προβολικών ραφιών Sequoia

ΜΕΓΙΣΤΗ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΦΟΡΤΙΟΥ ΚΟΛΟΝΩΝ 22.200 Kg
ΜΕΓΙΣΤΟ ΥΨΟΣ ΚΟΛΟΝΩΝ 9,00 mt
ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΥΨΟΣ ΚΟΛΟΝΩΝ 3,00 mt
ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΚΟΛΟΝΩΝ ΚΑΘ' ΥΨΟΣ μέγ. 3,00 mt - ελαχ. 600 mm
ΜΗΚΟΣ ΒΡΑΧΙΟΝΑ μέγ. 2,00 mt - ελαχ. 500 mm
ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΟΡΘΟΣΤΑΤΩΝ (250 - 300 -350 -400 -450)*150 mm
ΠΑΧΟΣ ΧΑΛΥΒΑ ΟΡΘΟΣΤΑΤΗ 2.0 - 3.0 - 4.0 mm
ΦΙΝΙΡΙΣΜΑ χρωστική σκόνη:
κολόνα και βάση γκρι RAL 7026
βραχίονας ματζέντα RAL 4003