Μηχανήματα Man-up

Τα μηχανήματα man-up είναι σχεδιασμένα για να καλύπτουν τις ανάγκες χειρισμού υλικών σε ένα μεγάλο φάσμα εφαρμογών και περιβαλλόντων. Οι σχεδιαστές και οι μηχανικοί μας δημιουργούν αυτά τα μηχανήματα για να υπερκαλύψουν τις προσδοκίες σας σε ό,τι αφορά την τοποθέτηση προϊόντων, την παραλαβή παραγγελιών και άλλες βοηθητικές εργασίες, όπως κυκλική απογραφή, συντήρηση κτιρίων κ.λπ. Η γραμμή προϊόντων περιλαμβάνει το WAV 60 Work Assist Vehicle, τα μηχανήματα συλλογής παραγγελιών μεγάλου ύψους SP 3500 και τα μηχανήματα TSP turret.

Το μηχάνημα WAV 60 Work Assist Vehicle είναι ένα επαναστατικό εργαλείο παραγωγικότητας που επιτρέπει σε ένα άτομο να ολοκληρώσει με ασφάλεια και αποδοτικότητα την εργασία δύο ατόμων.

Η σειρά μηχανημάτων συλλογής παραγγελιών SP 3500 συνδυάζει ταχύτητα, χειρισμό και σταθερότητα, επιτρέποντας στους χειριστές να εργάζονται παραγωγικά και άνετα σε ύψη έως 11,3 μέτρων. Τα μηχανήματα συλλογής παραγγελιών τεσσάρων σημείων SP 3500 έχουν σχεδιαστεί για εξαιρετική αντοχή και απόδοση κατά το χειρισμό μη τυπικών φορτίων.

Η Crown σχεδιάζει και κατασκευάζει τα μηχανήματα turret για ολοκληρωμένο χειρισμό παλετών ή για συνδυασμό συλλογής παραγγελιών και χειρισμού παλετών. Όλα τα μηχανήματα man-up μπορούν να εξοπλιστούν ώστε να λειτουργούν σε πολύ στενούς διαδρόμους για μέγιστη αξιοποίηση του κυβικού χώρου.