Αυτοφερόμενες κατασκευές

Self_supporting_Autoportanti

Αυτοφερόμενες κατασκευές

Οι αυτοφερόμενες κατασκευές της ROSSS κατασκευάζονται με τα αποκλειστικά προϊόντα IRON FIST και IRON REX της ROSSS, τα οποία παρέχουν βελτιωμένη απόδοση και ασφάλεια. Το IRON FIST αποτελεί ιδανική λύση για εγκαταστάσεις μεσαίας χωρητικότητας και ύψους, οι οποίες βρίσκονται σε περιοχές μικρής σεισμικής δραστηριότητας.

Το IRON REX, χάρη στην πρωτοποριακή σχεδιαστική κατασκευή του που επιτρέπει την υψηλή ικανότητα διάχυσης της σεισμικής ενέργειας, αποτελεί τη βέλτιστη επιλογή για αυτοφερόμενες κατασκευές σε περιοχές σεισμικού κινδύνου. Τα κλειστά σωληνοειδή προφίλ παρέχουν μεγαλύτερη σταθερότητα και αντοχή στην κατασκευή και επιτρέπουν τη δημιουργία κατασκευών πολύ μεγάλου ύψους. Η συναρμολόγηση του IRON REX γίνεται πιο εύκολα και πιο απλά χάρη στην πλήρως κοχλιωτή κατασκευή του.

Διαφοροποιημένες λύσεις, προσαρμοσμένες στις απαιτήσεις σας

Οι αυτοφερόμενες κατασκευές της ROSSS κατασκευάζονται με τα αποκλειστικά προϊόντα IRON FIST και IRON REX της ROSSS, τα οποία παρέχουν αυξημένη απόδοση και ασφάλεια. Το IRON FIST αποτελεί ιδανική λύση για αυτοφερόμενα συστήματα μεσαίου ύψους και μεσαίας ικανότητας φορτίου σε περιοχές μικρού σεισμικού κινδύνου.

Οι οδηγοί, κατασκευασμένοι με μεγαλύτερο πάχος και διπλές πτυχές, αυξάνουν την ικανότητα φορτίου και την ασφάλεια του συστήματος IRON FIST DRIVE IN και ταυτόχρονα επιτρέπουν μεγαλύτερη απόσταση μεταξύ των διατάξεων συγκράτησης, διατηρώντας το κόστος χαμηλότερο.