Μηχανήματα Reach

Τα μηχανήματα reach για στενούς διαδρόμους της Crown έχουν σχεδιαστεί να καλύπτουν τις υψηλότερες απαιτήσεις χειρισμού, διασφαλίζοντας την απόδοση, την αξιοπιστία και το χαμηλότερο κόστος ιδιοκτησίας. Τα μηχανήματα reach της Crown προσφέρουν την καλύτερη ορατότητα και άνεση χειριστή στον κλάδο.

Η σειρά μηχανημάτων reach ESR 5200 με κινούμενο ιστό ανύψωσης αυξάνει την ικανότητα διεκπεραίωσης και διαθέτει εξελιγμένη εργονομία, απόδοση και λειτουργία. Για τις πιο απαιτητικές ανάγκες, η κατηγορία S προσφέρει μοναδικό χώρο για αποδοτικότερη εργασία και κίνηση του χειριστή. Η μεγαλύτερη καμπίνα χειριστή και η αποκλειστική λειτουργία MoveSeat παρέχουν πλεονεκτήματα παραγωγικότητας που μπορείτε να δείτε και να αισθανθείτε.

Η σειρά μηχανημάτων reach RR 5700 Series με παντογράφο διαθέτει ρυθμιζόμενη πλάγια θέση, επιτρέποντας στο χειριστή να κινείται πιο ελεύθερα μέσα στην καμπίνα για πιο άνετη θέση και βελτιωμένη παραγωγικότητα. Τα μοντέλα κατηγορίας S διαθέτουν μεγαλύτερη καμπίνα χειριστή με ανακλινόμενη θέση, η οποία επιτρέπει στους χειριστές να κάθονται, να στέκονται ή να στηρίζονται, βελτιώνοντας την άνεση και το περιβάλλον τους. Η σειρά RD 5700 με πρόσβαση σε δύο φορές μεγαλύτερο βάθος επιτρέπει τη σημαντική αύξηση της αποθήκευσης σε ράφια, χωρίς επέκταση των εγκαταστάσεων.