Ράφια παλέτας Drive-In

Ράφια παλέτας Drive-In

Το σύστημα IRON FIST DRIVE IN διαθέτει ράγες ειδικής, κεκλιμένης διαμόρφωσης με τις οποίες μένει περισσότερος χώρος στους διαδρόμους για ευκολότερο χειρισμό των εμπορευμάτων και με τις οποίες οι παλέτες αυτοκεντράρονται κατά τη φόρτωσή τους.

Οι ράγες είναι μεγάλου πάχους και διπλών πτυχών, αυξάνοντας έτσι την ικανότητα φορτίου και την ασφάλεια του συστήματος IRON FIST DRIVE IN και αφήνοντας μεγαλύτερη απόσταση μεταξύ του εξοπλισμού, με σημαντικά οικονομικά πλεονεκτήματα. Μια εξέλιξη αυτοματοποίησης του συστήματος Drive-in είναι η χρήση δορυφόρων, δηλαδή συσκευών που επιτρέπουν την αυτοματοποίηση όλων των συστημάτων drive-in της αποθήκης για μέγιστη αξιοποίηση του αποθηκευτικού όγκου, η οποία με τη σειρά της προσφέρει μεγαλύτερη ευελιξία αποθήκης και ευκολότερη μετακίνηση των εμπορευμάτων.

Διευκολύνει την μετακίνηση των αποθηκευμένων προϊόντων

Η ειδική, κεκλιμένη διαμόρφωση των οδηγών του συστήματος IRON FIST DRIVE IN επιτρέπει την ανάκτηση χώρου στους διαδρόμους κατά τον χειρισμό των προϊόντων. Έτσι, η μετακίνησή τους γίνεται πιο εύκολα και, επιπλέον, παρέχει δυνατότητα αυτοκεντραρίσματος των παλετών κατά τη φόρτωσή τους.

Μεγαλύτερη ικανότητα φορτίου και ασφάλεια

Οι οδηγοί, κατασκευασμένοι με μεγαλύτερο πάχος και διπλές πτυχές, αυξάνουν την ικανότητα φορτίου και την ασφάλεια του συστήματος IRON FIST DRIVE IN και ταυτόχρονα επιτρέπουν μεγαλύτερη απόσταση μεταξύ των διατάξεων συγκράτησης, διατηρώντας το κόστος χαμηλότερο.

Μάθετε για τα πλεονεκτήματα των ραφιών παλέτας Drive-In

ΜΕΓΙΣΤΗ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΦΟΡΤΙΟΥ ανάλογα με την απαιτούμενη διαμόρφωση
ΜΕΓΙΣΤΟ ΥΨΟΣ ΠΛΑΙΣΙΟΥ 12,00 mt
ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΥΨΟΣ ΠΛΑΙΣΙΟΥ 1,80 mt
ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΟΡΘΟΣΤΑΤΩΝ 72 - 92 -112 -132 mm
ΠΑΧΟΣ ΧΑΛΥΒΑ ΟΡΘΟΣΤΑΤΗ 1.5 - 2.0 - 2.5 mm
ΦΙΝΙΡΙΣΜΑ sendzimir με εν θερμώ γαλβανισμό